Colant Lytess prelungit cu corset de slabit (Lytess Push-Up Taille Haute)

Colant Lytess prelungit cu corset de slabit (Lytess Push-Up Taille Haute) a fost publicat de Andreea O la 13:48, in Corsete de Slabit -> / / / / si a primit 0 comentarii
Plecand de la acceasi tehnica si materiale cu colantul modelator - slabire si push-up (98,89 lei), acest model de colanti de slabit Lytess Push-Up Taille Haute sunt un pic mai scumpi dar au in plus si o prelungire de la brau in sus sub forma de corset ceea ce mareste actiunea cosmetrica si textila de slabire si modelare corporala.

Actiunea de slabire si modelare corporala a colantilor Lytess Push-Up Taille Haute

Acesti "colanti de slabit" Lytess au dubla actiune: actiunea textila pentru modelare corporala (corectare silueta, conturare corporala si ridicare fese, push-up) si micromasaj anticelulitic si antiadipos si o actiune cosmetica prin intermediul unor extracte naturale cu care este impregnata tesatura.

Actiunea cosmetica a colantilor de slabit Lytess Push-Up Taille Haute

Materialul acestor colanti de slabit este impregnat prin tehnologia de microcapsulare cu extracte naturale, cafeina (pentru mobilizarea si drenarea grasimilor) si unt de mango pentru hidratare si o peiele mai fina.
Aceste microcapsule impregnate in lenjeria Lytess isi fac efectul prin simpla imbracare si prin miscare fizica; prin frecarea tesaturii de piele, microcapsulele se sparg si vor elibera continutul lor activ.
Actiunea de slabire a colantului este proiectata special pentru a rezista pana la 20 spalări.
Spalarea colantilor de slabit se va face la masina automata la 30°C fara stoarcere, pentru a preveni spargerea microcapsulelor cu substanta activa.

Actiunea Textila a colantilor de subtiere, modelare a conturului si ridicare a feselor

Prin imbracarea colantilor cu prelungire de tip corset, Lytess Push-Up Taille Haute, se obtine o corectare evidenta a conturului in zona abdomenului, pe coapse si picioarele iar fesele sunt vizibil mai ridicate si mai ferme. (daca nu ai nevoie de o interventie semnificativa in zona abdomenului poti alege colantii fara corset pentru talie)
Actiunea de ridicare a feselor (push-up) si conturare a taliei, coapselor si picioarelor- schita

Pret colanti de slabit Lytess Push-Up Taille Haute si comanda

La Plafar gasesti acesti colanti la pretul de 132 lei (pret exclusiv pentru comenzi online) si ii poti cumpara de aici
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Corsete de Slabit.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Top Corsete de Slabit

A apărut o eroare în acest obiect gadget