Burtiera medicala

Burtiera medicala a fost publicat de Andreea O la 04:46, in Corsete de Slabit -> / / / / / si a primit 0 comentarii
Aceasta burtiera medicala este recomandata si de medici in perioada de dupa nastere ca ajutor in recapatarea formelor.
Bustiera medicala nu este doar un "corset de slabit" ce poate fi folosit de orice femeie care-si doreste sa-si ajusteze si sa-si modeleze abdomenul, este un produs ce asigura o buna protectie antibacteriana si are proprietati absorbante permitand purtarea chiar si dupa operatia cezariana (desigur, cu acordul medicului)

Burtiera de slabit (bustiera medicala) este comoda la purtare si nu te stanjeneste in nici un fel. Presiunea exercitata fiind optima pentru scopul dorit (remodelare in zona abdomenului), asigura o buna dispozitie la purtare si nu aluneca pe abdomen datorita celor doua benzi din silicon cu ajutorul carora se fixeaza.

Poti comanda online aceasta burtiera medicala (burtiera de slabit) la pretul de 71 lei in aceasta pagina; burtierta este disponibila in trei variante de culoare (negru, alb si bej) pentru marimile S, M, L, XL

Pentru utilizarea indelungata a acestei burtiere de slabit, burtiera medicala, se recomanda spalarea la maxim 30 de grade, precum si spalarea manuala, utilizand doar sapun. Nu folositi detergent pentru a spala burtiera medicala.

Daca problemele tale nu se limiteaza doar la zona abdomenului, si pe langa burtica si colacei mai sunt ceva forme de ajustat in zona feselor si coapselor, daca burtiera medicala nu acopera suficient problemele tale, vezi si celelalte corsete de slabit
Iti place ce-ai aflat?

Aboneaza-te si te anuntam cand avem si alte informatii cel putin la fel de utile

Introduce adresa email cu care vrei sa te abonezi:

Garantat 100% fara spam!
Te abonezi prin serviciul Google FeedBurner si primesti doar informatii nou publicate pe blogul Corsete de Slabit.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Top Corsete de Slabit

A apărut o eroare în acest obiect gadget